Är du intresserad av att testa fillers?

Självklart vill man känna sig så nöjd med sitt utseende som möjligts och för många kan det var ett underverk för självkänslan att få ett mindre skönhetsingrepp utfört.

Fillers är dessutom ett enkelt ingrepp och i och med att det försvinner med tiden behöver man inte oroa sig för att man ska ångra sig. Det finns dock en del saker man bör tänka på innan dess att man gör fillers.

Om en läppförstoring med hjälp av fillers kostar mindre än 3000 kronor bör du ifrågasätta kvalitén och vad de använder för att fylla dina läppar, du bör se till att besöka en klinik som har välutbildad personal. Ha i åtanke att näst intill vem som helst kan skaffa ett certifikat och utbildningen för detta är endast en dag. Därför är det säkrare att vända sig till en klinik som även har en legitimerad läkare på plats. Fråga om vilka fillermärken som kliniken använder och kolla upp dem. Se även till att läsa recensioner online för kliniken.

Bygg upp läpparna långsamt

Du har större chans att bli nöjd med ditt resultat om du bygger dina läppar långsamt, att fylla på för mycket fort kan göra så att dina läppar ser ojämna ut. Det är även en god idé att ta blodförtunnande innan för att minska risken för att du får blåmärken på dina läppar. En behandling bör ta 30 minuter där själva ingreppet endast tar mellan 2 till 5 minuter. Du bör alltid få konsultation när det är dags för din behandling.

Det är viktig att välja rätt klinik som finns där för dig och svarar på alla frågor som du kan tänkas ha, ha i åtanke att även om resultaten är direkta kommer det att ta två-tre dagar för svullnaden att gå ned efter en läppförstoring. Därför kommer dina läppar att se större ut än du vill ha dem när du precis har gjort behandlingen. En icke permanent filler kan man alltid ta bort, detta kan man dessutom göra direkt om du skulle vilja. Man utför en behandling med Hyaluse och därefter kommer fillern att brytas ned på 24 timmar. Det är viktigt att du är medveten om alla risker med fillers innan du gör en behandling.